e-learning

"Legyen egy új szakmája, legyen egy új esélye!"

Cégbemutató

Cégünk a Tüske Kft. (Tüske Kereskedelmi- Vállalkozó és Szolgáltató Kft.) 1991-ben alakult. Két profilban tevékenykedik, egyrészt engedélyezett felnőttképzést, másrészt nyomdaipari tevékenységet folytat.

A Felnőttképzési Intézményünk 2005. óta rendelkezünk a Felnőttképzési Akkreditáló Testület által kiadott AL-1183 lajstromszámú Intézményi Akkreditációs Tanúsítvánnyal. Ezzel lehetőségünk nyílt hazai és uniós pályázatokon való közvetett vagy közvetlen részvételre.

Az elmúlt években több sikeres pályázatot is magunk mögött tudhatunk, melynek eredményeként országosan több száz képzésben résztvevőnek biztosítottunk és biztosítunk támogatással tanfolyamon való részvételt. 

Cégünk vizsgaszervezési jogát 2008. július 1-től országosan gyakorolhatja.

A Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi Kamara a Közép-Magyarországi Regionális Minőségi Díját adományozta intézményünknek.   

Az új jogszabályoknak megfelelően 2015-től a Tüske Kft. az engedéllyel rendelkező képző intézmények nyilvántartásában E-001069/2015 szám alatt szerepel. 

Nagy tapasztalattal rendelkezik cégünk a felnőttképzés és vizsgáztatás területén. Az elmúlt években több ezer fő vett részt az általunk szervezett OKJ-s és egyéb képzésekben. A felnőttoktatási tevékenységeink, képzéseink folyamatosan bővülnek, figyelembe véve a piaci igényeket, az Uniós elvárásokat. A Nemzeti Közlekedési Hatósággal történt együttműködés alapján hatósági vizsgaközpontként is tudunk gépkezelőket vizsgáztatni.

Intézményünk a felnőttképzésben résztvevők emelkedő igényeinek megfelelő magas színvonalú képzéseket biztosít a folyamatos változásokat követve.

Cégünk szerepel a köztartozásmentes adatbázisban, mely elengedhetetlen feltétele a tevékenységi körünk gyakorlásához.

2017.