e-learning

"Legyen egy új szakmája, legyen egy új esélye!"

Diétás szakács

OKJ 35 811 03

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E-001069/2015/A034
 
A képzési program célja, hogy a résztvevőket felkészítse az államilag elismert OKJ 35 811 03 Diétás szakács szakképesítés-ráépülés megszerzésére irányuló komplex szakmai vizsgára.
 
A dietetikus szakács a közétkeztetés területén, ide értve a fekvőbeteg ellátást biztosító egészségügyi, a nevelési-oktatási, a szociális alapszolgáltatásokat és szakosított ellátást végző, illetve gyermekjóléti alap és szakellátást biztosító intézményeket, a turizmus és a vendéglátás (gyógyszállók, welness és fitnesz szolgáltatások), valamint a speciális igényű táplálás területén (pl. sporttáplálkozás) a dietetikus által összeállított étrendet készíti el.
 

A szakképesítéssel betölthető munakör:

- Diétás szakács
- Étkezdei szakács
- Grill szakács
- Gyerekélelmezési szakács
- Hajószakács
- Hidegkonyhai szakács
- Közétkeztetési szakács
- Kukta
- Melegkonyhai szakács
- Pizzakészítő szakács
- Segédszakács
- Éttermi műszakvezető
- Főszakács
- Helyettes séf
- Konyhafőnök
- Konyhavezető

A képzés megkezdésének feltételei:

- Alapfokú iskolai végzettség (8. általános)
- Egészségügyi alkalmassági igazolás
- Szakmai előképzettség: Szakmai és vizsgakövetelmények

A képzés időtartama:

8 hónap
Intenzív módban 5 hónap

Tanfolyam ára:

Ft

Vizsgadíj:

Ft

Befizetési módok:

Beiratkozáskor Ft
A fennmaradó összeget legkésőbb a vizsga előtt 21 nappal be kell fizetni.

 

Jelentkezési lap: Orvosi igazolás: Szakmai és vizsgakövetelmények: