Kriszeg Erik

Oktatásszervező

2022 nyarán csatlakoztam a Tüske Kft felnőttképzési Centrum csapatához, korábban egy másik felnőttképző cégnél végeztem ezt a tevékenységet 7 éven át.

Elsődlegesen a műszaki és gépészeti képzések, valamint a gépkezelői oktatások állnak hozzám a legközelebb, de nyitott vagyok új területen is szervezői feladatok ellátására.

Már a felvételi folyamat során magával ragadott a TÜSKE profi csapata. Egy lelkes és összetartó társasággal találkoztam, akik élvezik azt, amit csinálnak. Az általuk végzett komplex szervezési munka, valamint az ezzel járó „pörgés” számomra olyan új kihívásokat tartogatott, ami miatt úgy éreztem, hogy végre megtaláltam a helyemet, ahová tartozni szeretnék Ez egy olyan hely, ahol az emberek törődnek egymással. Nagyszerű volt megtapasztalni, hogy bármelyik kollégámhoz fordulok segítségért mindenki támogat.

Vallom, hogy a jó képzésszervező ügyfélbarát és nem pusztán problémát kezel, hanem meghallgatja az ügyfeleket és segíti a képzés során felmerülő nehézségek leküzdésében. Célom, hogy az ügyfeleimmel nyílt és őszinte kapcsolatot ápoljak, hiszen a képzésszervezés az emberekről szól, a jövőjüket építjük és segítjük újabb szakmák megszerzésében. Amikor találkozom ügyfeleimmel, nem csak a munkájuk, hanem hogylétük felől is érdeklődöm. Ez az emberi tényező a szervezés egyik fontos pillére, öröm látni a személyes fejlődésüket.

Úgy gondolom, a digitalizáció előretörésével szakmámra izgalmas jövő vár. Iparági vezetőként a TÜSKE Kft olyan fejlesztéseket és innovációkat tesz elérhetővé ügyfelei számára, amelyek segítségével egy lépéssel a jövő előtt járhatnak szakmai fejlődésük érdekében. Mindennapi munkánk során egyre több olyan rendszert használunk, amelyek megkönnyítik az adminisztrációt és a nyilvántartást, így több időnk jut az ügyfeleinkkel való személyes kommunikációra.

Mottóm: ’Amit ma megtanulhatsz, ne halaszd holnapra’ – ezzel a személettel tekintek a képzésszervezésre is. A munkám természetéből fakadóan szoros határidőket kell tartanom. Ez sokszor kihívás, ugyanakkor élvezem, hogy nincs két ugyanolyan napom. A Tüske Kft-t az ügyfélbarát szemlélet és a folyamatos innováció különbözteti meg a versenytársaktól, és örülök, hogy a munkámmal én is hozzájárulhatok mindehhez.