Azonosító szám: 07214009 (Programkövetelmény)
3. csoport | 2024. december 01. |
Becsatlakozási lehetőséggel!
A borászképzés az élelmiszeripar ágazathoz tartozó szakmai képzés, amely tanúsítvány megszerzésével, majd ennek alapján akkreditált vizsgaközpontban megszerzett szakképesítés megszerzésével zárul. A borászat Magyarországon az egyik legősibb és legjobban megbecsült tevékenység. A borász ismeretei kiterjednek a szőlő szüretre, a szőlőfajták feldolgozására, a borkészítés műveleteire és a bor értékesítésére. A jó minőségű bor előállítása nagyon összetett ismereteket igénylő munka. A borászatok Magyarországon sokszor családi környezetben működnek, ahol a szőlész-borász szakma tradíció. A jó borász szakember tudása a borászatokban nagy kincs.
alapfokú iskolai végzettség
foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat
nem szükséges
szükséges
300 óra / 4 hónap
nem szükséges
E/2020/000365
Raiffeisen Bank Zrt.
12010154-01985248-00100006
Közlemény: a résztvevő és a tanfolyam neve.
A képzés számonkéréssel zárul, ami a képzés végén kerül megtartásra.
A számonkérés sikeres teljesítése esetén Tanúsítványt állítunk ki.
TANÚSÍTVÁNY
A képesítő vagy szakmai vizsgát akkreditált, független vizsgaközpont biztosítja, szervezi meg.
A vizsgára történő jelentkezésben segítünk, a vizsga díját közvetlenül a vizsgaközpontnak kell fizetni, mely mértéke vizsgaközponttól függően eltérő lehet.
Nem, viszont tervezzük a Vincellér tanfolyam szervezését. A képesítés egyenlő a szőlésszel.
Vabrik birtok Kajászón (családi vállalkozás saját pincészettel és szőlő birtokkal).
A tanfolyam alatt elkészített vizsgabor elkészítésének módja, bemutatása.
Az ár tartalmazza az előzetes tudásmérés, az oktatások és a záró számonkérés díját is.
Image by wirestock on Freepik
Image by Freepik
Image by fxquadro on Freepik
Image by ilovehz on Freepik