Azonosító szám: 07214009 (Programkövetelmény)
A borászképzés az élelmiszeripar ágazathoz tartozó szakmai képzés, amely tanúsítvány megszerzésével, majd ennek alapján akkreditált vizsgaközpontban megszerzett szakképesítés megszerzésével zárul. A borászat Magyarországon az egyik legősibb és legjobban megbecsült tevékenység. A borász ismeretei kiterjednek a szőlő szüretre, a szőlőfajták feldolgozására, a borkészítés műveleteire és a bor értékesítésére. A jó minőségű bor előállítása nagyon összetett ismereteket igénylő munka. A borászatok Magyarországon sokszor családi környezetben működnek, ahol a szőlész-borász szakma tradíció. A jó borász szakember tudása a borászatokban nagy kincs.
alapfokú iskolai végzettség
foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat
nem szükséges
szükséges
300 óra / 4 hónap
nem szükséges
E/2020/000365
A képzés záróvizsgával zárul és a képzés végén kerül megtartásra.
TANÚSÍTVÁNY
A képzés elvégzéséről szóló tanúsítvány kiadásának feltétele a záróvizsgán „Megfelelt” minősítés megszerzése.
Személyesen az ügyfélszolgálati irodánkban (2040 Budaörs, Budapesti út 122.) hétfőtől csütörtökig 07:00-16:00, illetve pénteken 07:00-13:00-ig.
Telefonon a képzéshez tartozó oktatásszerző kollégához tartozó telefonszámon.
Az alábbiak közül, bármelyiken:
Mobil: +36 30 511 6207
E-mail: info@tuskekft.hu
Az ár tartalmazza az oktatások, a tananyag és a záróvizsga díját is.