Borász

Azonosító szám: 07214009 (Programkövetelmény)

Élelmiszeripar

Következő tanfolyamunk októberben indul Kajászon!

A borászképzés az élelmiszeripar ágazathoz tartozó szakmai képzés, amely tanúsítvány megszerzésével, majd ennek alapján akkreditált vizsgaközpontban megszerzett szakképesítés megszerzésével zárul. A borászat Magyarországon az egyik legősibb és legjobban megbecsült tevékenység. A borász ismeretei kiterjednek a szőlő szüretre, a szőlőfajták feldolgozására, a borkészítés műveleteire és a bor értékesítésére. A jó minőségű bor előállítása nagyon összetett ismereteket igénylő munka. A borászatok Magyarországon sokszor családi környezetben működnek, ahol a szőlész-borász szakma tradíció. A jó borász szakember tudása a borászatokban nagy kincs.

A képzés megkezdésének feltételei

alapfokú iskolai végzettség

foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat

Szakmai előképzettség

nem szükséges

Egészségügyi alkalmassági követelmény

szükséges

A képzés időtartama

300 óra / 4 hónap

Szakmai gyakorlat területe és időtartama

nem szükséges

Engedélyszám

E/2020/000365

Befizetési módok
  • személyesen beiratkozáskor készpénzben
  • személyesen beiratkozáskor bankkártyával
  • Fizetési Kapu 22222222-35076935
A képzés zárása

A képzés záróvizsgával zárul és a képzés végén kerül megtartásra.

A képzés elvégzéséről szóló igazolás megnevezése

TANÚSÍTVÁNY

Megjegyzés

A képzés elvégzéséről szóló tanúsítvány kiadásának feltétele a záróvizsgán „Megfelelt” minősítés megszerzése.

Gyakori kérdések

Személyesen az ügyfélszolgálati irodánkban (2040 Budaörs, Budapesti út 122.) hétfőtől csütörtökig 07:00-16:00, illetve pénteken 07:00-13:00-ig.

Az alábbiak közül, bármelyiken:

Telefon: +36 1 231 0033  
Mobil: +36 70 3159 276  
E-mail: info.tuske@gmail.com

A Képzési Program megtekintéséhez szükséges jelszóért kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz
Borász
319 000 Ft

Az ár tartalmazza az oktatások, a tananyag és a záróvizsga díját is.