Azonosító szám: 07214009 (Programkövetelmény)
Becsatlakozási lehetőséggel!
A képzés időtartama: 4 hónap
A borászképzés az élelmiszeripar ágazathoz tartozó szakmai képzés, amely tanúsítvány megszerzésével, majd ennek alapján akkreditált vizsgaközpontban megszerzett szakképesítés megszerzésével zárul. A borászat Magyarországon az egyik legősibb és legjobban megbecsült tevékenység. A borász ismeretei kiterjednek a szőlő szüretre, a szőlőfajták feldolgozására, a borkészítés műveleteire és a bor értékesítésére. A jó minőségű bor előállítása nagyon összetett ismereteket igénylő munka. A borászatok Magyarországon sokszor családi környezetben működnek, ahol a szőlész-borász szakma tradíció. A jó borász szakember tudása a borászatokban nagy kincs.
alapfokú iskolai végzettség |
foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat |
a képzési díj egészének vagy egy részének befizetése |
bankkártyával a tanfolyam oldalán |
banki átutalással: Raiffeisen Bank Zrt. |
személyesen készpénzben vagy bankkártyával |
A képzés végén záróvizsgát kell tenni. Ezt a vizsgát mi szervezzük meg és ha sikerül, kiállítunk neked egy TANÚSÍTVÁNY-t. Itt nincs vizsgabizottság, csak az oktató. Ez a tanúsítvány lesz a "belépő" a szakmai vagy képesítő vizsgára. Előnye, hogy megismered, mire számíthatsz majd a "nagy" vizsgán.
A képesítő vagy szakmai vizsgát akkreditált, független vizsgaközpont biztosítja, szervezi meg.
A vizsgára történő jelentkezésben segítünk, a vizsga díját közvetlenül a vizsgaközpontnak kell fizetni, mely mértéke vizsgaközponttól függően eltérő lehet.
Képzési program megtekintéséhez szükséges kód: 3558
Nem, viszont tervezzük a Vincellér tanfolyam szervezését. A képesítés egyenlő a szőlésszel.
Vabrik birtok Kajászón (családi vállalkozás saját pincészettel és szőlő birtokkal).
A tanfolyam alatt elkészített vizsgabor elkészítésének módja, bemutatása.
Az ár tartalmazza az előzetes tudásmérés, az oktatások és a záró számonkérés díját is.
Image by wirestock on Freepik
Image by Freepik
Image by fxquadro on Freepik
Image by ilovehz on Freepik