Emelőgép ügyintéző

"Tisztelt Tüske Kft. Tóth Tibor vagyok a BTX Hungary Kft. ügyvezetője. Emelőgép ügyintéző képzésen vettünk részt Károly Krisztiánnal Béres Judit oktatásszervező koordinálása által zökkenőmentesen. Szeretném kiemelten megköszönni neki mindent, amit nyújtott az érdekünkben. Felmerülő kérdéseink mindegyikére tiszteletteljesen válaszolt. Hálásak vagyunk a munkájáért a tanfolyam egésze alatt, ami hozzájárult a sikeres eredményeink eléréséhez. Köszönjük!"

Falusi turizmus szolgáltató

"Kedves Judit! Levelemben szeretném megköszönni a tanfolyam során és a vizsga utáni segítőkészségedet, udvariasságodat és külön köszönöm a napra pontos tájékoztatást! Nagyon köszönöm! Cecília"

"Kedves Judit! Szívből köszönöm a felénk nyújtott kedvességedet, segítőkészségedet. Köszönöm a válaszokat és a bíztatást, a kedves szavakat! Remélem, lesz még hozzád szerencsénk, ha gyarapítani akarnánk tudásunkat. Kívánok minden jót a további életedben! Üdvözlettel: Kovácsné Móni"

"Kedves Judit! Nagyon szépen köszönöm a vizsgaszervezést, a rugalmasságod, megértésed és kedvességet. Köszönöm, hogy bármilyen problémám volt, Te azt rögtön megoldottad és nem kifogásokat kerestél! Te vagy a legjobb! További sok sikert kívánok neked! Üdvözlettel: Gitta a Holland turista"

"Kedves Judit! Köszönöm a tanfolyam lebonyolításában, az adminisztrációban és a vizsga megszervezésében történt professzionális munkáját! Üdvözlettel: Csapó Zoltán, Ügyvezető, Borbora Kereskedelmi és Szolgáltató Kft."

Személy- és vagyonőr

"Ezuton szereném megköszönni cégüknek a kiemeledő oktatási minőséget, amelyet Harnos Lászlóné Judit személye képviselt számomra. Van hasonlítási alapom, ezt az iskolát már egyszer abbahagytam a nem megfelelő tanári gárda miatt akik szakmailag ugyan jók voltak, de a pedagógiailag nem tudták az anyagot megfelelően átadni és közvetíteni. Minden elismerésem Harnosné Juditnak, aki külön könyvet elemzett ki számunkra, hogy a tananyag könyebben érthetőbb, feldolgozhatobb legyen. Nem volt hiány türelemben és empátiában sem, legyünk őszinték gyakran próbára tettük a tanárnőt. Röviden bezárólag örülök, hogy rátaláltam az iskolájukra, köszönöm a lehetőséget. Ajánlani fogom másoknak is." Tóth Sándor

"Szeretném jelezni , hogy az oktatók nagyon jól és érthetően adták le mind a szóbeli mind az írásbeli anyagot!!"  Petrovics László

"Kedves Judit!

Ma töltöttem ki a kérdőívet, amit elküldtem, ahogy az emailben volt. Köszönetet szeretnék mondani a kiváló munkájához, amit a tanfolyam kezdetétől a vizsgáig nyújtott. Köszönet az információkért, a telefonon és emailben lebonyolított segítségért, ami  sokat segített a sikeres vizsga eredményéért. Ismerőseimnek, akiket érdekelhet a lehetőség, mindenképpen ajánlani fogom Önöket!" Simon László

"Szervezés tökéletes, mindenről mindig időben tudtunk mindent, ami fontos: mikor hol kell lenni, milyen dokumentumok kellenek pontosan stb. Kontakt órán az oktató lényegre törően, érthetően elmondott és bemutatott mindent, ami szükséges volt hogy elsajátítsuk a szakmát! Köszönöm: Vasile Gábor"