változások az oktatásban

Különbségek az oktatásban

  • Az OKJ-s rendszerben nem volt lehetőség a távolléti oktatásra. Jelenleg a képzők határozzák meg, hogy élnek e a távolléti oktatás lehetőségével, ami azt jelenti, hogy nem szükséges a résztvevők fizikai jelenléte az oktatás helyszínén. Otthonról, internet segítségével is tarthatnak az oktatók órát úgy,hogy mindenki a saját otthonában csatlakozik az előadáshoz.

  • Vannak olyan szakképesítések, melyek programkövetelménye megengedi, hogy kizárólag távoktatás formájában tanulják meg képzésben részt vevők a tananyagot. Ez a legrugalmasabb oktatási forma, mert mindenki a saját szabadidejéhez igazíthatja a tananyag elsajátítását.

  • Vannak olyan tanfolyamok, melyek elméleti tananyagának elsajátítását a képzésben résztvevők otthon alkalmazhatják saját időbeosztásuk szerint, de a gyakorlati órák személyes megjelenést kívánnak. A képzési idő így jelentősen lerövidül, hiszen a gyakorlati oktatásokkal párhuzamosan lehet tanulni az elméleti anyagot. Ez az oktatási forma a legáltalánosabb. 

felhasznált képek elérése

Felhasznált képeink forrása a dokumentumban található.

Falazó kőműves vizsga előkészületei

A vizsga minden Résztvevőnek sikerüt. Szívből gratulálunk és sok szerencsét kívánunk.
 

Személy- és vagyonőr vizsga

Szívből gratulálunk a sikeres vizsgához és a csodálatos eredményekhez.

Gratulálunk mindenkinek a sikeres méhész vizsgához

Biatorbágyon vizsgázott a csoport, mindenkinek szívből gratulálunk!!!!

Felhívás

A jelenlegi rendkívüli helyzet miatt felmerült kérdésekkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom a Tisztelt felnőttképzésben résztvevőket!

Felnőttképzés távoktatásban

A magyar közlöny 36. számában közzétettek alapján.