2023.10.11.

mielőtt kiválasztod a neked való képzést...

Amikor egy honlapon vagy ajánlóban a képzés megkezdésének feltételei között a szakmai előképzettség feltételét találod megjelölve, ez azt jelenti, hogy az adott képzés területén már szükséges egy előző végzettséggel vagy szakmai háttérrel rendelkezned annak érdekében, hogy elkezdd a tanulást. A pontos előképzettségi követelményeket az adott képzéshez tartozó képzési programok (ezt a képző írja meg bizonyos kritériumok alapján) és a programkövetelmények (központilag vannak meghatározva, ezekben található információk találhatóak meg a képzési programban) tartalmazzák. Ha nem vagy biztos abban, hogy a meglévő szakmai előképzettséged megfelel-e a képzéshez, mindenképpen kérdezd meg a képzési intézményt oktatásszervezőjét, aki segít.
Az iskolai előképzettség fogalmába beletartozik minden olyan oklevél vagy bizonyítvány, amit korábban szereztünk meg az iskolai rendszeren belül.
2023.06.22.

A tegnapi gépkezelő hatósági vizsga után kaptuk:

Kedves Ivett! 
Nagyon köszönjük a lehetőséget, a tanáraink és a vizsgabizottság tagjai is nagyon kedvesek voltak. Köszönjük a sok háttérmunkát mögöttünk, szép nyarat, és kevés idiótát kívánunk nektek. 

Üdvözlettel:
Attila és Norbert

 

A vezetőség is köszöni szépen a kedves szavakat és Ivettnek is a kiváló szervezési munkát!

Elindult!! (2023.06.22.)

Masszőr képzésünk már elindult, várjuk az érdeklődőket!

Regeneráló wellness szakember képzésünkre várjuk az érdeklődőket, becsatlakozókat! A képzési alkalmakat a tanárnő a résztvevőkkel egyeztetve tartja.  

2023. május

Falazó kőműves vizsga

Gratulálunk Falazó kőműves résztvevőinknek! Mindenki kimagasló teljesítményt nyújtott. Ezért éri meg képzőnek lenni.

Külön köszönjük Kincses Virág kolléganőnk munkáját!

"Kedves Virág!

Köszönöm a lehetőséget és az együttműködését a tanfolyam ideje alatt A bérelt tankönyveket a tegnapi nap folyamán leadtam. A tegnapi nap folyamán "Kiemelkedően Sikeres vizsga eredmények születtek." Ezt a vizsga elnöke a bizonyítványok átadásánál külön kiemelte. 
Ez egy nagyon pozitív visszaigazolás és ez annak a közös munkának az eredménye amit elsősorban a képzőhelynek Önöknek és Oktatóknak köszönhetünk. Másodsorban pedig mi mint tanítók élhettünk azzal a lehetőséggel, hogy egyes részszakmában bizonyítványt kaphassunk.

Külön köszönet illeti Kecskés Tamás oktatókat aki nélkül nem születhettek volna meg ezek az eredmények.

Nagyon elégedett vagyok a Tüske Kft által szervezet tanfolyammal. Tudatosan választottam Önöket, azért mert nem csak egy tanúsítványt kaptam hanem biztosították részünkre a lehetőséget arra hogy vizsgabizottság előtt vizsgázhassak.

Köszönöm a munkáját és a lehetőséget.

Üdvözlettel és Tisztelettel,
                                           Riba László"

változások az oktatásban

Különbségek az oktatásban

  • Az OKJ-s rendszerben nem volt lehetőség a távolléti oktatásra. Jelenleg a képzők határozzák meg, hogy élnek e a távolléti oktatás lehetőségével, ami azt jelenti, hogy nem szükséges a résztvevők fizikai jelenléte az oktatás helyszínén. Otthonról, internet segítségével is tarthatnak az oktatók órát úgy,hogy mindenki a saját otthonában csatlakozik az előadáshoz.

  • Vannak olyan szakképesítések, melyek programkövetelménye megengedi, hogy kizárólag távoktatás formájában tanulják meg képzésben részt vevők a tananyagot. Ez a legrugalmasabb oktatási forma, mert mindenki a saját szabadidejéhez igazíthatja a tananyag elsajátítását.

  • Vannak olyan tanfolyamok, melyek elméleti tananyagának elsajátítását a képzésben résztvevők otthon alkalmazhatják saját időbeosztásuk szerint, de a gyakorlati órák személyes megjelenést kívánnak. A képzési idő így jelentősen lerövidül, hiszen a gyakorlati oktatásokkal párhuzamosan lehet tanulni az elméleti anyagot. Ez az oktatási forma a legáltalánosabb. 

Falazó kőműves vizsga előkészületei

A vizsga minden Résztvevőnek sikerüt. Szívből gratulálunk és sok szerencsét kívánunk.
 

Személy- és vagyonőr vizsga

Szívből gratulálunk a sikeres vizsgához és a csodálatos eredményekhez.

Gratulálunk mindenkinek a sikeres méhész vizsgához

Biatorbágyon vizsgázott a csoport, mindenkinek szívből gratulálunk!!!!

Felhívás

A jelenlegi rendkívüli helyzet miatt felmerült kérdésekkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom a Tisztelt felnőttképzésben résztvevőket!

Felnőttképzés távoktatásban

A magyar közlöny 36. számában közzétettek alapján.