Élelmiszeripar
A kézműves sörgyártó feladatai közé tartozik a sörfőzés teljes folyamatának kezelése, akár saját kisüzemben, akár nagyobb üzemben. Hogy kell ezt elképzelni? Részvétel a ...
A pálinkakészítés művészetének igazi mestere: a pálinkafőző szakember! Ez a szakember nem csak ismeri, de szereti is a pálinkafőzés minden apró részletét. Ő az, aki a ...
A borászképzés az élelmiszeripar ágazathoz tartozó szakmai képzés, amely tanúsítvány megszerzésével, majd ennek alapján akkreditált vizsgaközpontban megszerzett szakképesítés ...
A vincellér a szőlőnövény ápolásához a szőlőültetvény kezeléséhez értő, a szaktechnológia alkalmazásában jártas szakember. Megtervezi és elvégzi, elvégezteti a ...
Ha érdekel a húsfeldolgozás és a húsipar világa, akkor jó helyen jársz! A Csontozó munkás képzés során olyan szaktudást szerezhetsz, ami lehetővé teszi számodra, hogy sikeresen ...