Emelőgép ügyintéző

Azonosító szám: 10224001 (Programkövetelmény)

Keresse kollégánkat vagy kérjen visszahívást!
Induló csoportok
6. csoport 2024. június 15.
7. csoport 2024. augusztus 15.

A csoportokat létszámtól függően kéthavonta indítjuk.

Emelőgép ügyintéző képzésünk elvégzésével a nemzetgazdaság valamennyi ágazatában alkalmazható tudásra teszel szert az üzemeltető tevékenységi területén működő emelőgépek körében, a rád ruházott üzemeltetői feladatok végrehajtásában. 
Az emelőgépek balesetmentes működtetésének feltétele a szakképzett emelőgép ügyintézők foglalkoztatása, hiszen ők gondoskodnak a biztonságos üzemeltetésre vonatkozó szabványok és jogszabályok rendelkezéseinek, valamint a gyártói dokumentációkban előírtak betartásáról. 
Feladatai közé tartozik, hogy elvégezze a gépek időszakos felülvizsgálatát és az üzemeltető felé jelezze a karbantartások szükségességét. Fontos, hogy munkája során különös figyelmet fordítson a munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi szabályok betartására a munkakörnyezet műszaki és biztonsági megfelelőségének ellenőrzésén túl.
Ő az a személy, aki megszervezi az emelőgépek üzembe helyezését, vagy a teherfüggesztő eszközök használatba vételét. Ellenőrzi az emelőgépkezelők, targoncavezetők jogosultságait és nyilvántartja a munkavégzéshez szükséges személyi adataikat, jogosítványaikat.  

A képesítési követelményt előíró jogszabályok: 47/1999. (VIII. 4) számú GM rendelet az Emelőgépek Biztonsági Szabályzat kiadásáról, továbbá a 21/2010. (V. 14.) számú NFGM rendelet az egyes ipari és kereskedelmi tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítésekről.

A képzés megkezdésének feltételei
  • érettségi
  • foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat
A képzés időtartama

160 óra / 2 hónap

Engedélyszám

E/2020/000365

Befizetési módok
  • személyesen beiratkozáskor készpénzben
  • személyesen beiratkozáskor bankkártyával
  • Fizetési Kapu 22222222-35076935
A képzés zárása

A képzés számonkéréssel zárul, ami a képzés végén kerül megtartásra. 

A számonkérés sikeres teljesítése esetén Tanúsítványt állítunk ki.

A képzés elvégzéséről szóló igazolás megnevezése

TANÚSÍTVÁNY, mely kiadásának feltétele a záró számonkérésen „Megfelelt” minősítés megszerzése.

Megjegyzés

A képesítő vagy szakmai vizsgát akkreditált, független vizsgaközpont biztosítja, szervezi meg.

A vizsgára történő jelentkezésben segítünk, a vizsga díját közvetlenül a vizsgaközpontnak kell fizetni, mely mértéke vizsgaközponttól függően eltérő lehet.

Képzési program megtekintéséhez szükséges kód: 3500

Gyakori kérdések

A munkáltatók többsége elvárja az Emelőgép ügyintéző munkatárstól, hogy legyen pontos, precíz, rendelkezzen B kategóriás jogosítvánnyal, magabiztosan használja a MS Office eszközöket és legyen megoldásorientált gondolkodásmódja. 
Biztos lehetsz benne, hogy mindenképpen előnynek számít, ha a munkavédelem és/vagy tűzvédelem területén is van tapasztalatod. Ebben is tudunk Neked segíteni!

Az oktatásszervező az oktatóval együttműködve mindent megtesz, hogy a résztvevők a lehető legegyszerűbben és leghatékonyabban el tudják sajátítani az ismeretanyagot. Természetesen ehhez Te is kellesz, hiszen a rendelkezésre bocsátott ismeretanyagot neked kell megtanulnod, de az a tapasztalat, hogy aki az órákon figyelmesen részt vesz, illetve megfelelő mennyiségű időt szán a tananyagok, és segédanyagok tanulmányozására, annak nincs mitől félni!

Nem!

Tanúsítványt állítunk ki, aminek birtokában akkreditált független vizsgaközponthoz tudsz jelentkezni képesítő vizsgára.

Habár a képesítő vizsgák szervezését független vizsgaközpontok végzik, a Tüske Kft. minden esetben saját, az adott csoportra vonatkozó vizsga szervezésével segíti a résztvevőit a bizonyítvány megszerzéséhez.

A Képzési Program megtekintéséhez szükséges kód a Megjegyzés-ben található.
Emelőgép ügyintéző
105 000 Ft

Az ár tartalmazza az előzetes tudásmérés, az oktatások és a záró számonkérés díját is.